Om oss | www.xn--stenlggningtrollhttan-91bm.se

Om oss

Vilka är vi

Vårt företag har inte så många år på nacken, men erfarenheten och kompetensen sträcker sig hela 25 år bakåt i tiden. Därför kan vi erbjuda våra kunder kvalitativa tjänster med specialanpassning enligt kundernas önskemål.

Lång erfarenhet och bred kompetens

När man ska anlita en hantverkare är det viktigt att veta att den man anlitar har rätt kompetens oavsett vilket byggprojekt som ska genomföras. Vi på Mur & stenläggningen Trestad besitter bred kompetens inom våra arbetsområden och kan därför garantera alla våra kunder ett arbete av hög kvalitet och professionalitet. Med över 25 år i branschen vet vi vad vi sysslar med och kan erbjuda alla våra kunder ett unikt utbud för att tillgodose alla kunder deras unika önskemål.

 

Vi fokuserar alltid på kunden

Förutom att tillgodose ett brett utbud av specialanpassade tjänster till våra kunder, ser vi även till att allt annat fungerar mellan oss och kunden. Därför är det viktigt för oss att fokusera på kundnöjdheten i alla led, från första kontakt med kund till färdigt projekt. Vi är alltid lyhörda och försöker alltid att vara tillmötesgående. Dessutom försöker vi alltid att hitta lösningar istället för att se problem.

 

Du får garanti på vårt arbete

Vi är så säkra på att vi gör ett bra jobb att vi är villiga att ge alla kunder fem års garanti när de får en stenläggning utförd av oss. Oavsett om vi stenlägger en liten yta på några få kvadratmeter eller anlägger en hel trädgård med stenlagda ytor, får du fem års garanti på arbetet.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)