Om oss

Vilka är vi

Vårt företag har inte så många år på nacken, men erfarenheten och kompetensen sträcker sig hela 25 år bakåt i tiden. Därför kan vi erbjuda våra kunder kvalitativa tjänster med specialanpassning enligt kundernas önskemål.

Går du i tankarna att lägga marksten i trädgården?

Lång erfarenhet och bred kompetens

När man ska anlita en hantverkare är det viktigt att veta att den man anlitar har rätt kompetens oavsett vilket byggprojekt som ska genomföras. Vi på Mur & stenläggningen Trestad besitter bred kompetens inom våra arbetsområden och kan därför garantera alla våra kunder ett arbete av hög kvalitet och professionalitet. Med över 25 år i branschen vet vi vad vi sysslar med och kan erbjuda alla våra kunder ett unikt utbud för att tillgodose alla kunder deras unika önskemål.

Vi fokuserar alltid på kunden

Förutom att tillgodose ett brett utbud av specialanpassade tjänster till våra kunder, ser vi även till att allt annat fungerar mellan oss och kunden. Därför är det viktigt för oss att fokusera på kundnöjdheten i alla led, från första kontakt med kund till färdigt projekt. Vi är alltid lyhörda och försöker alltid att vara tillmötesgående. Dessutom försöker vi alltid att hitta lösningar istället för att se problem.

0/5 (0 Reviews)