Tjänster

Våra tjänster

Mur & stenläggningen Trestad har lång erfarenhet inom branschen och har hjälpt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med diverse projekt inom mur- och plattsättning. Med vår hjälp får kunderna ett mycket professionellt utfört arbete till rätt pris. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert.

Går du i tankarna att lägga marksten i trädgården?

Stenläggning

Vår specialkompetens är stenläggning, men hur vi utför stenläggningen kan variera kraftigt. Det finns oändligt många olika stenar att välja mellan, alltifrån natursten till industritillverkade stenar av olika slag. Alla ger de ett unikt slutresultat och finns i olika färger, mönster och prisklasser. Oftast är det en kombination av smak och ekonomi som bestämmer vilka stenar man ska köpa. Men oavsett vilken sten du väljer ser vi till att du får stenläggningen utförd precis så som du vill ha den.

Murning

Murning är en annan av våra specialkompetenser. Precis som med stenläggning finns det många olika murstenar att välja mellan. Utöver att mura och lägga sten har vi även andra tjänster att erbjuda. Vi kan bland annat hjälpa till med att måla och tapetsera i hemmet om du känner för att göra om. Dessutom kan vi erbjuda trädgårdstjänster av olika slag som underlättar för dig med en trädgård. Låt oss klippa gräset, klippa häcken eller skotta snö så kan du koncentrera dig på något roligare. Vi utför det mesta inom trädgårdsarbete så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med något specifikt för just din trädgård.

0/5 (0 Reviews)